Ingen fest uden gæster

Der findes ikke noget som at holde en fest.

Det skulle måske lige være at blive inviteret til en fest. Med andre ord, kan man sige, at det ikke rigtig er en fest, hvis der ikke er nogen gæster. Dermed bliver gæster en hel basal ingrediens, når man skal holde fest. Der er i den forbindelse også mange forskellige ting, at tage hensyn til.

Hvor mange gæster skal man invitere, og ikke mindst hvem skal man invitere? Først og fremmest skal man selvfølgelig gøre op med sig selv, hvor mange der skal inviteres. Når man har det på plads, så kan man begynde at overveje hvem man faktisk skal invitere. Udvælgelseskriterierne kan være mange, og der findes næppe rigtige og forkerte kriterier. Det kan også være at man inviterer forskellige mennesker, til forskellige typer af fest.

Uanset hvad, bør man altid bruge en del energi, i den planlæggende del af festen på, at få sammensat de helt rigtige gæster til sin fest.

818357_88988526