Årets julefrokost

Julen nærmer sig, og dermed er vi også tæt på den kommende julefrokost sæson.

Selve traditionen omkring julefrokost er rigtig hyggelig, og mit indtryk er også, at det for de fleste hører til blandt årets højdepunkter.
Mange holder julefrokost både privat, sammen med familien og med deres arbejdsplads.
Familiejulefrokosten bliver typisk afholdt mellem jul og nytår, hvor familien har tid til at samles omkring juledagene.
Firma julefrokosten bliver derimod oftest afholdt før jul, og det er en genre nærmest for sig selv.

Der er også mange spisesteder og hoteller, som hvert år tilbyder at afholde firmajulefrokosten. I år skal vi eksempelvis holde julefrokost i Esbjerg, på Hotel Britannia. Det glæder jeg mig til, det plejer at være en rigtig sjov aften.
Jeg tror at julefrokosten for mange, også handler om det sociale på arbejdspladsen, hvor man måske typisk ikke på samme måde, har tid til at snakke med hinanden – også om meget andet end bare arbejde.

Så jeg er ikke i tvivl, for mig er det årets højdepunkt.

1121815_68614348