Web håndværker

Hvor går man hen, når man skal bruge en hjemmeside? Det har jeg tit undret mig over. Det er jo ikke fordi, der ligger en hjemmesidebutik mit på byens butiksstrøg. Det er måske nærmere på samme måde, som når man skal bruge en håndværker.

Man skal vide, hvem man skal ringe til. Eller man skal overveje, om man skal lave en gør-det-selv løsning. Men så snart man har fået styr på det. Så burde det være samme tilgang. Man får et tilbud, og finder ud af hvor meget den professionelle skal stå for, og hvor meget der er gør det selv. På samme måde med afregning. Derfor er det nok sådan man skal forstå mulighederne for at få lavet en hjemmeside af nogle professionelle.

Jeg har jo selv ofte været i gang, og noget tyder måske også på, at jeg er bedre til denne digitale form for gør-det-selv, end jeg er til den praktiske traditionelle gør-det-selv. Men uanset hvad, så skal jeg i hvert fald snart i gang med et nyt hjemmesideprojekt.