En kæmpe fest

Sådan en fest der aldrig rigtig stopper. Højt humør og sprit i linde strømme.

Sådan en aften var lørdag aften. Det hele startede midt på dagen med en frokost. En stor pariserbøf med kapers, rødbede, løg, peberrod og en æggeblomme til at binde det hele sammen i en smuk symfoni. Alt sammen skyllet ned med en kælderkold øl fra Fanø Bryghus.

Så sidder man der, og er tørstig efter noget mere. Sådan en lørdag eftermiddag på terrassen, den nærmest skriger efter en kaffepunch. En god stærk kop kaffe, en lille ske sukker og så den lækreste Brøndum snaps. Opskriften er enkel men resultatet var fremragende.

Aftenen stod for døren, og det blev tid til at kreere lidt lækkert til den sultne mave. Denne aften stod menuen på Mexicansk Chili-pasta gryde, hertil stod den på Corona, det naturlige valg til en mexicansk ret. Maden var stærk, til gengæld var øllen kold, så det gled ned med en sjælden set fart. Efter sådan en omgang var det tid til dessert. Kokosbudding med mangosovs. Det er en af mine absolutte yndlingsdesserter, det har alle de elementer som gør en dessert særlig vellykket. Den er frisk, den er sød og så er den virkelig cremet.

Efter sådan en omgang, var det tid til at se lidt fjernsyn. Der var en film med Bruce Willis, den var rigtig. – En rigtig festlig lørdag.

øl